Založ si blog

42. Balada o ľudských beštiách …

Bol vlahý Máj, bol lásky čas a ja začul som raz tento hlas ….

Oklameme ich, podvedieme, okradneme, zarobíme … veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Vnesieme medzi nich svár a rozbroje, nemravnosť, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Poštveme jedného proti druhému, vyvoláme vojny, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Znetvoríme ich pohľad na pravdu a krásno, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Poprevraciame všetky hodnoty a rozbijeme staré pravdy, zarobíme…veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Odoprieme im zdravotnú starostlivosť, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Postavíme sa do ich čela a zvedieme na nepravú cestu, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Svet je iba čiernobiely, farby sú len kompromis, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

Nakŕmime ich odpadom a hmyzom, vyrobenými chemickými zlúčeninami, zarobíme …veď my sme predsa boží vyvolenci ale oni iba hovoriaci dobytok, ľudské beštie.

……….

……….

Bol vlahý Máj , bol lásky čas a ja nechcel by už nikdy začuť tento hlas ….

61. Hlava XXIII alebo … Ako to chodí u nás v kok…cúrkove. Part 21

15.02.2024

Motýlik Motýlik: – zdrobnenina pre označenie hmyzu -motýľ – doplnok oblečenia, pripevňujúci sa pod krkom na golieri – štýl plávania V úvode článku som popísal niekoľko významov slova motýlik. Chýba tam ešte jeden význam tohoto slova a tom bude tento článok. V čase, keď sme pravidelne raz mesačne „pendlovali“ medzi rodnou hrudou a Nemeckom, [...]

60. Podobenstvo o rozsievačovi tak trochu inak …

12.02.2024

Celkom určite všetci poznáte podobenstvo o rozsievačovi od Ježiša Krista v Novom Zákone. Ja vám dnes ponúkam podobenstvo o rozsievačovi ale tak trochu inak. V jednej krajine žil gazda, ktorý nebol práve vzorom pre ostatných gazdov. Tento muž bol nedbalý, lenivý, rád vyhľadával spoločnosť ľahtikárov a samozrejme aj ľahtikárok, ak mi dobre rozumiete. O svoj grunt sa takmer [...]

59. Hlava XXIII alebo … Ako to chodí u nás v kok…cúrkove. Part 20

08.02.2024

Prapodivný osud inžiniera Mešťánka Tak ako som v blogu č.57 zhruba opísal nekorunovaného kráľa kokotov, tak v tomto článku opíšem entitu úplne iného charakteru. Je ňou inžinier Mešťánek. Inžinier Mešťánek bol k nám, na linku kde som vtedy pracoval, preradený z inej montážnej linky ako bežná obsluha. Čiže ten najposlednejší robotník. Z počiatku sme nevedeli, [...]

blesk. búrka

Podvečer a v noci pozor na búrky, SHMÚ vydal výstrahu

21.05.2024 08:54

Výstraha platí od 18.00 h do stredy 2.00 h.

raisí

Prezidenta Raísího pochovajú v jeho rodnom meste, predčasné voľby čakajú Iráncov 28. júna

21.05.2024 08:24, aktualizované: 09:01

Na stredu sú v Teheráne naplánované veľké pohrebné procesie.

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden. Republikáni zvažujú sankcie voči ICC

21.05.2024 06:46, aktualizované: 07:38

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA ďalších vojenských inštruktorov Kyjevu nepošlú, Ukrajina opäť udrela Rusom na sklady paliva

21.05.2024 06:00, aktualizované: 09:40

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

teodor

...nemyslím, teda som večný ?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 138946x
Priemerná čítanosť článkov: 2241x

Autor blogu

Kategórie