Založ si blog

66. Kauza Chovanec – riešenie problému

Tak ako mnohí z Vás, aj ja som zachytil správy o smrti Pána Chovanca tam kdesi v cudzom svete, v Belgicku, na letisku …

Pýtam sa :

-ohrozoval pán Chovanec niekoho na živote?

-bolo jeho správanie natoľko nebezpečné, že skončil ako skončil?

-prečo som nezaznamenal žiadnu reakciu na tento prípad zo strany židovskej obce na Slovensku, keďže jedna pani policajtka, alebo kto to bol, evidentne zdravila niekoho nemeckým nacistickým pozdravom?

Politické špičky na Slovensku, ktoré sa priživujú na tomto prípade, sa domáhajú akéhosi právneho vyrovnania. Belgický súd má zato, že za smrť pána Chovanca nie je zodpovedný nikto.

Ja sa pýtam, má zmysel sa domáhať súdnej spravodlivosti u „ľudí“, ktorí evidentne neuznávajú občanov Slovenska za rovnoprávnych občanov EU? Má zmysel, keď sa myš domáha u kocúra spravodlivosti?

Návrh riešenia tohoto problému:

Svojho času , bolo to tuším v Iraku alebo Iráne, boli zavraždení všetci členovia ruského diplomatického zboru. Ruská strana sa nedomáhala žiadneho vyšetrenia. Pravdepodobne vec „vyšetrili“ po svojej línií a vinníkov taktiež potrestali po „svojom“. Som si istý, že ani jeden príslušník vraždiaceho komanda už nie je nažive. Úprimne, nechcel by som byť v koži tých nešťastníkov…

Podobne je to aj v prípade pána Chovanca. Je nad Slnko jasnejšie, že spravodlivosti sa na tzv. Západe v tomto prípade asi ťažko niekto domôže. Čo teda robiť?

Poslať špecialistov, vyhľadať, zlikvidovať … Koho zlikvidovať? Podľa dostupných videí, pani, ktorá hajlovala, tej by stačilo dať poriadnu nakladačku, ale takú, čo by sa z toho posrala. Pána s plešinou, ktorý sa mimoriadne aktívne driapal na pána Chovanca a ktorý mu asi najviac dopomohol na onen svet, jednoducho eliminovať, bez pardónu. Pretože dusiť niekoho, kto je spútaný s rukami za chrbtom a leží na bruchu, no neviem, či takého tvora je možné označiť za človeka. Ostatným prizerajúcim idiotom v tom čase, dať poriadnu príučku. Aby na budúce vedeli, ako sa majú správať k občanovi EU z východného bloku.

Vybavené…… a môžu sa ísť sťažovať , kde chcú….

65. Komu patrí tento svet, kto v ňom v skutočnosti vládne…? Part1

22.09.2024

Kedysi v nedávnej minulosti, keď ešte vládla na internete aká taká sloboda slova, keď moje príspevky do diskusií pod článkami „erudovaných“ redaktorov neboli pravidelne mazané, som sem-tam používal nasledovný komentár: „Tento svet patrí Diablovi a Diabol v ňom aj vládne a vládne v ňom prostredníctvom ľudí ochotných Diablovi slúžiť…“ Tak [...]

64. Je alebo nie je Slovensko kresťanskou krajinou?

18.09.2024

No? Čo myslíte milí moji spoluovčania, je alebo nie je Slovensko kresťanskou krajinou? Ako som už niekde v predchádzajúcich článkoch spomenul, boli časy, keď som bol silne, úprimne veriaci mladý muž. Keďže naši milí, priblblí komoušskí vládcovia nám z nejakých dôvodov bránili v poznávaní vonkajšieho sveta (ináč, presne to isté robia aj dnešní [...]

63. Emisné kontroly (EK) a ochrana prírody ?

30.05.2024

Keď dvaja robia to isté nemusí to byť vždy to isté… Ľudové úslovie V minulom článku som ku konci trochu nahrýzol problematiku tzv. emisných kontrol osobných automobilov. Dnes si posvietime na logiku vykonávania týchto nezmyslov. Prečo nezmyslov? AD.1. Majme vodiča v pokročilom veku, ktorý vlastní starší automobil, povedzme 6 liter (nech to stojí za to), s ročným [...]

Andrzej Duda

Poľského prezidenta čaká súd kvôli vulgárnej urážke miliónov Poliakov

30.09.2024 18:29

Film, ktorý sa venuje dramatickým osudom migrantov na poľsko-bieloruskej hranici, vlani po jeho premiére v Poľsku ostro odsúdila vtedajšia národnokonzervatívna vláda.

Andrej Danko

Danko: SNS vládu nerozbije, zodpovednosť za nestabilitu koalície preberajú jednotlivci z Hlasu

30.09.2024 18:19

Danko tvrdí, že napätie v koalícii sa snažil upokojiť aj tým, že sa usiluje vyjsť v ústrety ministrovi práce v témach minimálnej mzdy a dôchodkov.

budova RTVS Mlynská dolina

Poverenému šéfovi STVR Slaninovi predĺžili mandát do konca roka

30.09.2024 17:04

Nového generálneho riaditeľa STVR má zvoliť Rada telerozhlasu, tá však nie je stále plne personálne obsadená.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

V ďalšom bratislavskom podniku prebehla razia. Finančná správa odmieta informácie o nevhodnom správaní sa k návštevníkom

30.09.2024 16:15

K porušeniu zákona prišlo zo strany podnikateľa, ktorého prevádzku kontrolovali, tvrdí FS. Bratislavský primátor zásah ostro skritizoval.

teodor

...nemyslím, teda som večný ?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 157019x
Priemerná čítanosť článkov: 2344x

Autor blogu

Kategórie